het begint weer...

Door het mooie weer van de afgelopen week begint het wandelvirus meer te kriebelen.

We gaan dan ook beginnnen met de training voor de wandelvierdaagse 2019. Iedere zaterdagochtend starten we met een groep wandelaars vanaf het Dorpshuis 't Onderschoer in Barchem. In aanvang lopen we rond de 5 a 6km echter na een maand gaan we richting de tien kilometer. Begin juni moet dit 15 a 17 km zijn geworden. We verwachten van de deelnemers die voor de vierdaagse trainen dat ze een tweede wandeling maken in de loop van dezelfde week. Zo zorgen we ervoor dat iedereen de 20km goed uit kan lopen op de veertiende editie van de vierdaagse in Barchem.

Voor de wandelaars die niet willen trainen voor de vierdaagse maar graag ontspannen willen wandelen samen met 1 of 2 fysiotherapeuten blijft er de gelegenheid op zaterdagochtend een wandeling te lopen van ongeveer 5 a 6km. Met de groep die voor de vierdaagse traint gaan we na de 5 a 6 km door voor de langere afstanden. Aanvang 09.30 op zaterdagochtend bij Dorpshuis 't Onderschoer te Barchem.

Aangestoken door het wandelvirus of niet? U bent van harte welkom om mee te wandelen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het is handig om van te voren aan te melden via de praktijk (telefoon/mail) indien gewenst kunnen wij u toevoegen aan de groepsapp waardoor u op de hoogte bent van eventueel gewijzigde tijden etc

Via deze groepsapp kunt u dan ook de wandelafspraken maken voor de zelfstandige training met de deelnemers die tevens de vierdaagse willen gaan lopen.