Geachte heer, mevrouw

Mijn naam is Michiel De Boer. Praktijkhouder van De Boer fysiotherapie. Sinds 1996 ben ik als fysiotherapeut en sinds 2006 ook als manueeltherapeut werkzaam in Lochem. Samen met mijn collega’s run ik onze praktijk,

De huidige praktijk De Boer Fysiotherapie is voortgekomen uit maatschap Haker, Schoenmaker en De Boer, in het centrum van Lochem.

En hoewel er op inhoudelijk gebied en qua organisatie van de gezondheidszorg veel ontwikkelingen zijn geweest, is onze manier van werken in die periode niet veranderd: dichtbij de mensen en samen met hen oplossingen bedenken voor problemen die ervaren worden bij het bewegen en het kunnen doen van de dingen die belangrijk voor hen zijn.

Een manier van werken die prima aansluit bij de manier waarop Arianne Koopmans-Witjes ook altijd heeft gewerkt. Ons doel van de overname is dan ook om er één praktijk met 2 vestigingen van te maken, waar op dezelfde manier wordt gewerkt en waar u op dezelfde manier wordt behandeld. En door de kennis en kunde die aanwezig is op beide locaties, kunnen we ons aanbod zowel in Lochem als in Barchem verbreden.

Ons team bestaat uit de volgende mensen en specialisaties:

  • Arianne Koopmans-Witjes;         fysiotherapie, ziekte van Parkinson (aangesloten bij ParkinsonNet)
  • Betty Blaauw-Wouters;               fysiotherapie, oedeemtherapeut en handtherapie
  • Ellen Bos;                                   administratief medewerker en praktijkondersteuner
  • Liane Brouwer;                           fysiotherapie (na 1-1-2-23 aangesloten bij ParkinsonNet)
  • Michiel De Boer;                         fysiotherapie, manueel theraeput, echografie m.n. schouder (aangesloten schouderNetwerk)
  • Rianne Eijer;                               fysiotherapie, manueel therapeut i.o., shockwave
  • Thea Ten Hove-Westenbroek;    fysiotherapie, psychosomatische therapie, shockwave
   

Daarnaast werken wij intensief samen met podotherapie Wenders. Zij zijn bij ons in Lochem aanwezig op maandag en woensdag ochtend. Indien nodig kunnen we voor een gecombineerd consult zorgen.

Op werkdagen van 8.15 uur tot 12.15 uur is Ellen aanwezig en zijn beide praktijken telefonisch bereikbaar:

  • Lochem       (0573) 25 36 09
  • Barchem      (0573) 44 27 57

Voor afmeldingen of vragen kunt u ons ook bereiken via Whats-app 06 21 65 15 67 of kunt u een mail sturen naar receptie@deboer-fysiotherapie.nl

Wij hopen op een goede en prettige samenwerking met u,

Met vriendelijke groet,

 

Michiel de Boer