Zoals ieder voor- en najaar zijn we soms afwezig door het bezoeken van de netwerk bijeenkomsten, congressen en het volgen van bijscholing.

Iedereen weet het....scholing, het is goed om te doen. Echter het is soms wat onhandig als u wilt afspreken en uw therapeut is weer eens naar een congres of bijscholing. De reden dat we dit doen is omdat we nooit uitgeleerd raken. Nieuwe inzichten, nieuwe kennis opdoen, het spreken van collega's en het herhalen van al aanwezige kennis. Dit alles om u nog beter te kunnen helpen.

Zowel Betty, Joanne en Arianne zijn aangesloten bij diverse netwerken en het is goed om juist de specifieke kennis die aanwezig is binnen de netwerken met elkaar te delen om zo de kwaliteit van de zorg in de praktijk te verbeteren. We proberen het zo te plannen dat u er niet veel van merkt en alleen het voordeel hebt van goed geschoolde therapeuten.

Een belangrijke toevoeging aan de vaardigheden van ons team is de opleiding die Betty en Arianne gevolgd hebben bij het Duizeligheidscentrum. We zijn na het afronden van de opleiding aangesloten bij het DuizeligheidsNet. Kijk verder op onze website naar de informatie over dit netwerk en hoe we de opgedane kennis kunnen inzetten om u te helpen.

Sinds september 2019 is Joanne gestart met de opleiding Neurorevalidatie. Deze opleiding hoopt ze medio 2020 af te kunnen ronden.