Geachte heer, mevrouw

Graag wil ik u op de hoogte brengen van veranderingen binnen de praktijk BuurtFysioBarchem. Na 43 jaar als fysiotherapeut te hebben gewerkt waarvan 35 jaar als praktijkhouder is de tijd gekomen om de werkzaamheden te gaan afbouwen.

Het is fijn om te kunnen schrijven dat ik een goede opvolger heb gevonden. Een praktijk met een breed aanbod binnen het vakgebied fysiotherapie en enthousiaste collega’s om binnen Barchem en omstreken aan het werk te gaan. Per 1 mei 2022 wordt de praktijk voortgezet onder de naam De Boer Fysiotherapie.

Mijn werkzaamheden zullen de rest van dit jaar met name gericht zijn op de patiënten met de ziekte van Parkinson. Tegen het einde van dit jaar zal mijn collega Liane Brouwer de scholing voor Parkinson hebben afgerond en dan ook dat deel van mijn werk overnemen.

De vertrouwde aanwezigheid van collega Betty Blaauw-Wouters blijft ook na mijn definitieve afscheid in december van dit jaar. Met deze overname zijn er nu zes fysiotherapeuten werkzaam in beide praktijken en is er in de ochtend een administratief medewerkster aanwezig. Ik heb het vertrouwen dat er met deze overname een goede voortzetting zal zijn. Er komt bovendien een aanvullend aanbod binnen het vakgebied van de  fysiotherapie. In het volgende nieuwsitem kunt u lezen wat dit inhoudt.

Als laatste wil ik u bedanken voor het vertrouwen dat u al die jaren in mij als fysiotherapeut en praktijkhouder hebt gehad. Ik hoop u te blijven ontmoeten, misschien bij de Vierdaagse en zeker tijdens mooie wandelingen in de omgeving van Barchem.

Met vriendelijke groet,

Arianne Koopmans-Witjes